Met vakmanschap en passie - Juwelier de Goudsmid Curacao
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-3.2.1
 

Vakmanschap

Voor vakmanschap met passie ga je naar De Goudsmid
Je gaat naar De Goudsmid voor…
 
Ontwerp & Design
 
Een uniek design laten ontwerpen en maken is niet duurder dan een sieraad kopen bij een juwelier. Daarnaast is het opvragen van een ontwerp gratis en geheel vrijblijvend. Joy bespreekt je ideeën en wensen, de materiaal keuze en de te gebruiken componenten. Er ontstaat een sieraad voor het leven!
 
Bezoek ons
 
Je gaat naar De Goudsmid voor…
 
Trouwringen
 

Mammmm, hij heeft me gevraagd! Trouwen is een bijzonder moment in ieders leven en daar horen ringen bij. Wij ontwerpen speciaal voor jullie een uniek en onvergetelijk sieraad voor dit bijzondere moment. Maak een afspraak en wij bespreken jullie ideeën en wensen.

 
 
Je gaat naar De Goudsmid voor…
 
Reparatie & Onderhoud
 

Is uw geliefde sieraad gebroken? Hanger stuk? Kom naar De Goudsmid! Wij kunnen uw (antieke) sieraden, volgens de laatste technieken, repareren of restaureren. Wij zorgen voor een perfecte afwerking waardoor u weer lang plezier zult hebben van uw favoriete sieraad.

 

Bezoek ons

Je gaat naar De Goudsmid voor…
 
Sieraden & Horloges
 

De Goudsmid heeft een unieke collectie horloges & sieraden van Hugo Boss, Bron en Gianfranco Bigli. Kenmerkend aan deze horloges & sieraden zijn de moderne, sterke maar tegelijkertijd ook tijdloze modellen. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Landhuis Habaai!

 
Je gaat naar De Goudsmid voor…
 
Een tweede kans voor oude Sieraden
 

Geef je oude sieraden een tweede kans! Pak ze uit dat stoffige doosje en kom naar De Goudsmid. Wij bespreken met u de mogelijkheden om er een nieuw tijdloos sieraad van te maken. U kunt ook bij De Goudsmid terecht voor de verkoop van uw gouden en zilveren juwelen, sieraden en ander oud goud.

 

Bezoek ons