Contact Goudsmid Curacao - voor echt vakmanschap!
18918
page-template-default,page,page-id-18918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Goudsmid Curacao

Neem vrijblijvend contact met ons op
Goudsmid Curacao

De Goudsmid is sinds januari 2016 gevestigd in het prachtige landhuis Habaai aan de Frater Radulphusweg. Een unieke locatie, die het ambacht van goudsmid eer aan doet. De sieraden en horloges die De Goudsmid verkoopt zijn van absolute topkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor topmerken zoals Bron, Gianfranco Bigli, Hugo Boss, Vendoux en Bruno Sohnle.

 

Bij De Goudsmid kunt u ook terecht voor een unieke trouwring. Van klassiek tot modern tot uiterst modieus. Een uniek design laten ontwerpen en maken is niet duurder dan een sieraad kopen bij een juwelier. Daarnaast is het opvragen van een ontwerp gratis en vrijblijvend. Kom langs en we bespreken de verschillende mogelijkheden.

 

Voor vakkundige reparaties komt u ook naar De Goudsmid. Wij kunnen uw (antieke) sieraden, volgens de laatste nieuwe technieken, repareren of restaureren. Wij zorgen voor een perfecte afwerking naar uw wens.

 

Onze openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur (non-stop)
Zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur

landhuis habaai

ADRES

Landhuis Habaai, Frater Radulphusweg 1, Willemstad, Curaçao

TELEFOON

+599 9 735 9383

E-MAIL

info@degoudsmidcuracao.com